For kvinner som er lei av jo-jo slanking, dietter og strenge regimer.

 

Se opptaket av vårt gratis foredrag:

Hvordan gå varig ned i vekt

uten slankekurer

Ja takk, dette vil jeg få med meg!

Ingvill og Hege har jobbet med over 1600 kvinner i Norge de siste to årene som ønsker å gå ned i vekt uten strenge regimer og uten at de samme kiloene kryper tilbake. Ofte hører disse kvinnene at løsningen kun handler om å spise mindre og trene mer, men sannheten er ikke så enkel.

Nå har vi satt sammen et helt nytt foredrag hvor vil vi dele våre erfaringer og vise deg hvordan du kan knekke slankekoden. Lær hvordan du kan forlate triste dietter og strenge treningsprogrammer for godt. Det vil hjelpe deg med å skape en livsstil som du elsker.

Så hvis du også er lei av å føle deg fanget i en endeløs syklus av dietter og ønsker en varig endring, er dette foredraget for deg!

På foredraget snakker vi om:

  • 3 ting ekspertene ikke forteller deg om vektnedgang, som hindrer deg i å oppnå det varige resultatet du ønsker

  • Den nye metoden tidligere jojo-slankere sverger til

  •  Hvorfor du saboterer deg selv fra å gå ned i vekt, og hvordan du stopper med det

  • Hvordan gå ned i vekt med kun 15 minutter om dagen - helt uten slankekurer

Opptaket av foredraget varer ca 40 minutter og inneholder mye nyttig informasjon om du ønsker å gå ned i vekt uten å gå på slankekurer eller dietter.

JA, JEG VIL SE FOREDRAGET

Jeg har kjent på frustrasjonen selv.. 

Min reise startet etter et år i USA, hvor jeg la på meg en del. Vel hjemme eskalerte problemet etter mine svangerskap, og jeg endte opp med å veie 30 kg mer enn før USA-oppholdet.

Jeg prøvde alt - dietter, treningsprogrammer - men til tross for midlertidig vekttap, kom kiloene tilbake. Det største hindret var mitt søtsug og småspising. Jeg følte meg fanget i en syklus av vektnedgang og -økning, som bare økte min frustrasjon.

Etter årevis med kamp innså jeg at nøkkelen til varig vekttap lå i å endre min tilnærming fundamentalt. Da jeg forsto at jeg måtte få hjernen med på laget og bryte med strenge dietter, fant jeg endelig suksess. Jeg mistet over 30 kg og har holdt vekten i over seks år. Dette inspirerte meg til å starte WeightWellness, et system basert på mine erfaringer, tilgjengelig for alle som ønsker å starte sin vektreise.

Vis meg foredraget!

Dette sier noen av våre kunder 

Dine foredragsholdere er: 

WeightWellness' visjon er å hjelpe kvinner med å skape en livsstil de elsker, som gjør at de kan nyte livet og gå ned i vekt. Etter å ha hjulpet over 1600+ kvinner, ser vi at det er fullt mulig å gå ned i vekt uten de tradisjonelle metodene. Vi brenner for å gjøre det enklere, morsommere og mer bærekraftig å bli sunnere og lettere.

Møt Ingvill Weider: Ekspert på sunn og varig vektnedgang, og grunnleggeren av WeightWellness. Hun er lidenskapelig opptatt av helse, trening og å hjelpe andre kvinner med å oppnå sine helsemål på en bærekraftig måte, slik at resultatene varer.

Møt Hege Leandersen: Coach og fagansvarlig i WeightWellness med utdanning og mange års erfaring som spesialsykepleier og kognitiv terapeut. Hun er dyktig til å se og veilede mennesker fra deres nåværende helsesituasjon til å skape en positiv forandring for deres fysiske og mentale velvære. Begge vil være aktiv i Facebook-gruppen, delta på de ukentlige coaching-samtaler, og du kan sende spørsmål direkte til hver av dem. Sammen er vi her for din suksess!

 

Få med deg dette foredraget, og la dette bli starten på livet du fortjener.

Powerklem fra

Signatur Ingvill og Hege

 

 

Jeg vil få med meg dette GRATIS foredraget