Prøvd alt for å gå ned i vekt?

1000 kvinner har talt:  

Slik går du enkelt ned i vekt og blir der - helt uten slankekurer

Hvorfor virker vektnedgang så enkelt for alle andre? Etter å ha hjulpet 1000 kvinner med å gå ned alt fra 5 kg, 10 kg eller over 20 kg, har vi funnet hemmelighetene!

Vil du vite hvordan?

Ja takk, jeg vil bli med på webinar!

PS: En reprise blir sendt ut i etterkant av webinaret. Meld deg på nå, så du ikke går glipp av det.

Webinaret avslører:

  • Den nye metoden tidligere jojo-slankere sverger til

  •  Hvorfor du saboterer deg selv fra å gå ned i vekt, og hvordan du stopper med det

  • Hvordan gå ned i vekt med kun 15 minutter om dagen - helt uten slankekurer

Vil du lære dette?

JA, MELD MEG PÅ WEBINARET!

Jeg har kjent på frustrasjonen selv.. 

Min reise startet etter et år i USA, hvor jeg la på meg en del. Vel hjemme eskalerte problemet etter mine svangerskap, og jeg endte opp med å veie 30 kg mer enn før USA-oppholdet.

Jeg prøvde alt - dietter, treningsprogrammer - men til tross for midlertidig vekttap, kom kiloene tilbake. Det største hindret var mitt søtsug og småspising. Jeg følte meg fanget i en syklus av vektnedgang og -økning, som bare økte min frustrasjon.

Etter årevis med kamp innså jeg at nøkkelen til varig vekttap lå i å endre min tilnærming fundamentalt. Da jeg forsto at jeg måtte få hjernen med på laget og bryte med strenge dietter, fant jeg endelig suksess. Jeg mistet over 30 kg og har holdt vekten i over seks år. Dette inspirerte meg til å starte WeightWellness, et system basert på mine erfaringer, tilgjengelig for alle som ønsker å starte sin vektreise.

Reserver min plass!

Dette sier våre kunder 

Dine foredragsholdere under webinaret: 

WeightWellness' visjon er å hjelpe kvinner med å skape en livsstil de elsker, som gjør at de kan nyte livet og gå ned i vekt. Etter å ha hjulpet over 1000+ kvinner, ser vi at det er fullt mulig å gå ned i vekt uten de tradisjonelle metodene. Vi brenner for å gjøre det enklere, morsommere og mer bærekraftig å bli sunnere og lettere.

Møt Ingvill Weider: Ekspert på sunn og varig vektnedgang, og grunnleggeren av WeightWellness. Hun er lidenskapelig opptatt av helse, trening og å hjelpe andre kvinner med å oppnå sine helsemål på en bærekraftig måte, slik at resultatene varer.

Møt Hege Leandersen: Coach og fagansvarlig i WeightWellness med utdanning og mange års erfaring som spesialsykepleier og kognitiv terapeut. Hun er dyktig til å se og veilede mennesker fra deres nåværende helsesituasjon til å skape en positiv forandring for deres fysiske og mentale velvære. Begge vil være aktiv i Facebook-gruppen, delta på de ukentlige coaching-samtaler, og du kan sende spørsmål direkte til hver av dem. Sammen er vi her for din suksess!

 

Bli med, og la dette webinaret bli starten på livet du fortjener.

Powerklem fra

Signatur Ingvill og Hege

 

 

Jeg vil bli med på GRATIS webinar