Logg inn

Hvem er vi?

Du trenger ikke sette hele livet på pause og la livsstilsendringen ta over livet ditt: Du kan gå ned i vekt på en enkel og oppnåelig måte – og vi er her for å hjelpe deg!

Ingvill Weider

Jeg har vært en som har prøvd «alt» for å gå ned i vekt. Kanskje akkurat som deg? Vektproblemene mine startet i USA som utvekslingsstudent, og økte på med over 30 kg etter to svangerskap.

Jeg gikk som regel ned i vekt i perioder, men dessverre snek kiloene seg alltid tilbake. Jeg slet veldig med søtsug og småspising og følte på håpløshet og frustrasjon når jeg hele tiden måtte starte på nytt. Det ble faktisk en livsstil å slanke seg, og jeg prøvde stadig nye metoder.

Problemet er at i tradisjonelle slankekurer er hovedfokuset kun på telling av kalorier og trening. Det hjelper ikke i lengden hvis du ikke jobber med deg selv mentalt og legger en ny plan for livet, ikke bare for akkurat den perioden du skal gå ned i vekt. Det var først da jeg kom over den amerikanske psykologen Judith Becks vektprogram med kognitive teknikker for atferdsendring og etablering av nye vaner, at fant jeg noe som kunne være en løsning.

Jeg satte alt jeg opplevde og lærte da jeg gikk ned 30 kg inn i et system som nå er Weight Wellness:

  • Ulike teknikker for å endre tankemønstrene, skape nye vaner og bekjempe din indre sabotør
  • Tålmodighet, det å bruke lengre tid på vektnedgangen og heller ha fokus på å bygge nye vaner
  • Det at ingenting er forbudt, men å bli mer bevisst på hvilke mekanismer som styrer hjernen og hvordan du skal jobbe med disse

Weight Wellness sine metoder handler derfor en del om mat, men minst like vesentlig er det å legge vekt på egenomsorg, søvn, vann og aktivitet.

Det er den holistiske tilnærmingen til vektnedgang som gjør at dette fungerer. Det å lage en livsstil, endre vaner og dermed lykkes med varige endringer. Å følge en metode som tilpasses ditt liv i stedet for å tilpasse livet til en streng metode eller kur utgjør hele forskjellen.

Sammen med morsomme og motiverende verktøy for å inspirere deg, brenner jeg for at du skal oppleve et lettere liv på alle måter: Med mindre skam og færre kilo, med mer energi og livsglede.

For nei, de 30 kg jeg gikk ned, har aldri kommet tilbake, og nå er det din tur til å endelig lykkes med vektnedgang.

Spørsmål? Send oss en mail på [email protected] så svarer vi deg raskt

Hege Leandersen

Hege har lang erfaring med å hjelpe mennesker som vil gjøre forandringer i livet sitt og bli den de ønsker å være. Hun er en varm fagperson og en vaneendrer som hjelper deg få på plass din nye identitet og din nye livsstil. En livsstil du forhåpentligvis kan glede deg til å leve med resten av livet.

Hege er spesialsykepleier med utdanning innen både psykisk helse og kognitiv terapi, og har over 25 års erfaring fra helsevesenet.

Som fagansvarlig i Weight Wellness er hun opptatt av å skape de trygge rommene der vi kan diskutere de viktige tingene: Det som er vanskelig, det som føles privat og erfaringene vi gjør oss. Fordi vi trenger et felleskap for å lykkes, og det å knytte bånd med likesinnede kan være avgjørende for resultatene våre.

Det er viktig for Hege at Weight Wellness viser deg en ny måte å tenke på. En bærekraftig måte som gjør at du slipper å stresslanke deg til alle livets begivenheter.

Den brede kunnskapen om mentale prosesser, vaner, motivasjon og kognitiv terapi Hege tar med seg inn i Weight Wellness, gjør at du alltid har oppdatert informasjon og en fagperson som er interessert og involvert i dine resultater.

Du skal bli møtt med varme og omsorg, nysgjerrighet og gode forslag. Fordi det gjør at du lykkes mer enn pekefinger og strenge dietter.

Jeg har så lyst til at du skal klare å gå ned i vekt, og bli der. Legg den dårlige samvittigheten, diett og jojo-slankeren på hylla, en gang for alle! Gleder meg til å hjelpe deg inn i din nye livsstil!

Weight Wellness på Instagram

Følg oss på Instagram

[email protected]

(+47) 932 42 806

© WeightWellness

Om oss

Klart du kan-kurset

Om WW-metoden

Logg inn i kursportalen

Personvernerklæring

Salgsbetingelser