"KLART DU KAN" KURSET 
GRUPPECOACHING OG PERSONLIG VEILEDNING

Knekk slankekoden uten diett på 60 dager

Dette er et komplett trinn-for-trinn-kurs som hjelper deg med å gå ned i vekt uten at kiloene kommer tilbake. Med vår unike tilnærming tar vi hensyn til både det mentale og fysiske aspektet, slik at du kan føle deg trygg og sterk i prosessen med livsstilsendring. Uansett om du ønsker å gå ned 5 kg, 10 kg eller over 20 kg, er dette kurset for deg.

BESTILL KURS

Hvordan ville hverdagen din endret seg om du knakk slankekoden?

Det kan virke vanskelig, og kanskje litt meningsløst, å begynne å drømme om hvordan livet ditt kunne forandre seg. Men alt starter med en drøm og et mål.

HVA VILLE VÆRT VIKTIGST FOR DEG?

MESTRING

Kjenne på at livstilsendring og vektnedgang, det mestrer jeg

DRØMMEGARDEROBEN

At jeg kan handle klær i den størrelsen jeg er komfortabel med, og bruke de klærne bakerst i skapet

MER AKTIVITET

Gå en topptur, søndagstur og være mer aktiv uten å føle at kroppen ikke henger med

FÆRRE VONDE FØLELSER

Mindre stress, tankekjør og dårlig samvittighet. Være stolt av meg selv og min kropp

FRI FRA REGIMER

Bli ferdig med dietter, kurer, fasting, kaloritelling og alle tankene rundt hva jeg burde og ikke burde gjøre 

FRI FRA JO-JO SLANKING

Vite med sikkerhet at når jeg har gått ned i vekt, vil jeg bli der uten å gå opp igjen

Men det er et problem.. 

Tusenvis av kvinner har problemer med å oppnå varig vektnedgang fordi de..

  ..sliter med emosjonell spising, som kan skyldes stress, tøffe dager, uimotståelig søtsug eller tendensen til å spise seg overmett

 ..går ned i vekt, men har problemer med å opprettholde den nye livsstilen over tid. Studier viser at over 80% legger på seg samme vekt eller mer innen 24 måneder

  ..mangler motivasjon for å starte eller fullføre en livsstilsendring for å nå en vekt de trives med

  ..tror at det å gå ned i vekt og å leve en sunnere livsstil krever for mye tid, tid som de føler at de ikke har

   ..starter på strenge dietter, regimer, treningsprogrammer og kurs som kan være for krevende. Selv om noen klarer å fullføre disse, gir de fleste opp, eller de faller tilbake til der de startet etter fullføring

   ..vil se resultater med en gang, har urealistiske forventinger og mangler tålmodighet

 ..har mange negative tanker og meninger om seg selv, sin kropp og har generelt ingen tro på at de kan klare det

Her er sannheten

Det trenger ikke å være slik

Med vår metode kan alle, uansett utgangspunkt, knekke slankekoden uten diett. Vi lærer deg hvordan du kan jobbe med dine tanker og følelser for å skape nye vaner i hverdagen. Disse vanene vil gjøre det nesten umulig å ikke gå ned i vekt og holde den. Vi hjelper deg med å stå stødig i livet, uansett hva som blir "kastet" mot deg slik at du ikke gir opp på veien. 

VIS MEG HVORDAN

Stephanie Chaigneau lager seg frokost: havregrøt med banan, mandler og lønnesirup. Så begynner hun å klargjøre lunsjen hun skal ha med seg på Bærum Montessori-skole, der hun er rektor. På bordet foran henne ligger en av «nøklene» til at hun nå er 14 kilo lettere siden hun startet: journalen.

– For første gang i livet har det vært enkelt å gå ned i vekt, sier Chaigneau.

I årevis har 50-åringen prøvd ulike metoder for å gå ned i vekt. Hun har ofte lykkes på kort sikt, men kiloene har alltid kommet på igjen etter noen måneder.

Denne gangen er hun overbevist om at hun ikke vil gå opp igjen i vekt. – For meg har den vært en åpenbaring. Jeg tror dette vil vare livet ut, sier Chaigneau.

Kilde: Aftenposten 02.01.2023

STEPHANIE CHAIGNEAU 50 ÅR FRA BÆRUM

 

"Jeg har prøvd alt av kurer og dietter før, og alltid har jeg gått opp i vekt igjen, pluss at jeg har fått flere kilo igjen enn jeg hadde før jeg startet."

Jeg hadde egentlig gitt opp og dytta i meg alt jeg kom over. Jeg var bare skikkelig lei av å slanke meg hele tida. Så kom jeg over WeightWellness og leste hva de sto for..

Alt jeg har savnet på det andre kurene og diettene jeg har brukt, var det mentale og hvordan jeg skal tenke for å komme i mål. og bli der.

Nå har jeg gått ned 14 kilo og 25 cm og jeg føler ikke at jeg ofrer en eneste ting. Jeg spiser det jeg har lyst på og koser meg med vin innimellom.

SONJA DYNNA 54 ÅR FRA HAKADAL

"Som tidligere jojo slanker, har jeg prøvd det meste som finnes der ute. Ved hjelp av W.Wellness fikk jeg hjelpen og støtten jeg trengte. Jeg har nå gått ned over 13 kg"

«Jeg har tidligere vært en jojo slanker, har prøvd det meste av diverse dietter opp gjennom årene. Og endelig kjenner jeg at dette jeg gjør nå ved hjelp av Weight Wellness er til hjelp, gjennom å ha støtte og bli heiet på, få gode tips, samtidig som jeg finner min vei. Har gått ned over 13 kilo. Jeg prøver å tenke at 1% bedre hver dag er godt nok og det greier jeg!»

Rita Lilleheier på 64 år fra Hvaler, Kursdeltaker Klart Du Kan
JEG ER KLAR FOR Å STARTE
Introduserer: 

Klart Du Kan Kurset

Det eneste kurset du trenger for å knekke slankekoden uten diett. Her får du ALT du trenger for å gå fra å være en frustrert slanker til en selvsikker kvinne som lever et lett og sunt liv.

Steg-for-steg metode

Vi har investert millioner av kroner, tusenvis av timer, og har jobbet med over 1000+ kvinner i Norge for å hjelpe dem med vektnedgang. Her kommer du til dekket bord, og alt du trenger å gjøre er å følge metoden for å nå din trivselvekt og ønsket livsstil.

Ukentlig vanecoaching og spørretime

Livsstilsendring kan være en utfordrende og ensom reise. Derfor får du tilgang til vår inspirerende vanecoaching og spørretime to ganger hver uke

Dette gir deg muligheten til å gå gjennom metoden sammen med andre i en støttende gruppe. Vi deler erfaringer, suksesser og utfordringer. Du blir en verdifull del av et fellesskap som er her for å støtte deg på veien mot dine mål. Sammen er vi sterke!

 

Privat felleskap

Å aldri være alene er en nøkkel til suksess. Med vårt imøtekommende og positive digitale fellesskap i vår Facebook-gruppe får du tilgang til et fellesskap med likesinnede kvinner 24/7. Her kan du stille spørsmål om metoden, dele oppturer og nedturer, og bli kjent med andre som er på samme reise som deg.

 

Din Eksklusive Velkomstpakke - Gjør Reisen Din Unik

Hos oss får du mer enn bare et online-kurs. Du får en luksuriøs velkomstpakke levert rett hjem til deg. Pakken inneholder en vakker journal, en verdifull vaneguide og inspirerende kort som blir dine følgesvenner på reisen.

Disse fysiske verktøyene er nøkkelen til suksessen din og hjelper deg på vei mot dine mål. Din unike reise starter med vår velkomstpakke.

DETTE INNEHOLDER DIN EKSKLUSIVE VELKOMSTPAKKE

Når du melder deg på sender vi dette i posten til deg:

01

Din Nøkkel til Livsstilsendring - Den Unike Dagboken

Ta et daglig skritt mot suksess med vår spesialdesignede dagbok, skapt eksklusivt for å inspirere og veilede kvinner i livsstilsendring. Denne dagboken er din trofaste følgesvenn på reisen mot din trivselsvekt og nye livsstil.

Oppdag hvordan en daglig journal kan hjelpe deg å forvandle vanene dine og oppnå dine mål på en spennende og enkel måte. Din suksesshistorie begynner her!

02

Din Veiviser til Varig Vektnedgang - Den Verdifulle Vaneguiden

Ønsker du å gå ned i vekt og for alltid holde den? Nøkkelen ligger i å bygge gode minivaner, trinn for trinn. Vår vaneguide er den hemmelige oppskriften som gir deg konkrete vaner og strategier for å gjøre sunne valg til en naturlig del av din daglige rutine.

Utforsk hvordan denne guiden kan hjelpe deg med å oppnå dine mål uten å føle deg overveldet. Din suksess begynner med små, men verdifulle steg hver dag!

03

Dine Daglige Motivasjonskort

Å beseire sabotøren kan være vanskelig. Vår unike samling av motivasjonskort er din nøkkel til daglig styrke og utholdenhet. De er der for å hjelpe deg med å fokusere, styrke deg og gi deg motet til å gjennomføre din livsstilsendring.

Med disse kortene ved din side, vil du enklere kunne møte hverdagens utfordringer og fullføre din reise mot målet. Du har verktøyene til å lykkes!

JEG ER KLAR FOR Å STARTE

Hva sier kursdeltakerne når de får  velkomstpakken?

Her er alt du vil mestre i kurset

Alt du trenger for å knekke slankekoden på 60 dager

Modul 1: Forberedelser

KOM RIKTIG I GANG

En av de største grunnene til at folk mislykkes er at de starter på feil måte. Vi hører ofte at det eneste du trenger å gjøre er å "spise sunt" eller "begynne å trene", men det er ikke så enkelt som det.

Det er lett å miste motivasjonen og gi opp når du støter på hindringer.

Denne uken vil vi hjelpe deg med å legge grunnlaget for suksess ved å lære deg det riktige tankesettet og gi deg praktiske oppgaver som vil få deg i gang raskt og effektivt.

Modul 2: Målsetting og motivasjon

Finn din indre kraft

Når du skal gjøre en endring, trenger du å sette tydelige, inspirerende og realistiske mål. Det er som å planlegge en reise - du må vite hvor du vil dra og hvorfor det betyr så mye for deg. Ta det dag for dag - 24 timer om gangen! Etter modul 2 vil du kjenne hvor mye lettere det er å gjennomføre dagen når du har en plan.

Modul 3: De 5 levevanene

Bygg et solid fundament

I denne modulen går vi gjennom de 5 levevanene for å skape varig livsstilsendring. Vi går steg for steg gjennom hver levevane og hvordan de enkelt implementeres i livet en etter en slik at du ikke blir overveldet. Dette handler ikke om skippertak, men å skape varig endring som du kan ha resten av livet ditt. Etter modul 3 er du mer bevisst på å også prioritere deg selv og det som er viktig for deg.

Modul 4: Hvordan bli din beste støttespiller i opp- og nedturer

Din indre stemme

Denne modulen er svært populær hos våre kursdeltakere. Vi går gjennom hvordan du skal bli god til å ha en positiv indre dialog slik at du kan bli egen beste “coach”. Lær å gå fra å være hard mot deg selv til å bli din beste supporter. Du vil lære konkrete og enkle verktøy som du kan benytte resten av livet ditt. 

Modul 5: Klart Jeg Kan Tankesettet

Mentale vaner

Vi dykker ned i hvordan du kan jobbe med tankene dine for å få et “Klart Jeg Kan” tankesett. Vi kommer til å lære deg hvordan du kan benytte refleksjoner og takknemlighet for å redusere indre uro og stress i hverdagen. Denne uken kommer garantert til å gi deg mer mentalt overskudd og glede. 

Module 6: Håndtere vanskelige, tøffe og stressende dager

Emosjonell spising

Svært mange av de som sliter med jojo slanking spiser på følelser. I denne modulen får du konkrete verktøy, og mentale treninger som lar deg kvitte deg med emosjonell spising og dårlig samvittighet for godt. Dette gjelder for deg som ønsker å redusere trøstespising og stress-spising. Vi kommer til å lære deg hvorfor det skjer og hvordan du kan stoppe det.

Module 7: Hemmeligheten for varig vektnedgang

Behold trivselsvekten

Mange er redd for å legge på seg igjen. I denne modulen går vi gjennom hvordan du kan bruke verktøyene fra WeightWellness for å beholde vekten, leve sunt og overkomme utfordringer. Vi går gjennom utfordringer som du vil møte gjennom å være sosial, være på ferie, helger, arbeid og mye mer. Dette er den brikken som kommer til å hjelpe deg å knekke slankekoden for godt. Etter denne modulen vil du være tryggere og mer selvsikker på å ta de riktige valgene for deg selv og din helse uansett situasjon. 

Module 8: La oss bli gode sammen

Øve på mitt nye tankesett

Nå sitter du med hele verktøykassen for å lykkes med varig vektnedgang. Denne uken arbeider vi for å sette rutinene dine og få på plass alt sammen slik at det er forenelig med din hverdag. Her er det ikke noe nytt du skal lære og vi har en egen dedikert uke til dette sånn at du kan gå ut av kurset med en trygg og god selvtillit på at nå vil du lykkes. Ditt offisielle "hadebra" til dietter, slankekurer og andre kortsiktige løsninger. 

Hvordan høres dette ut?

Etter å ha tatt kurset vårt vil du...

Håndtere følelser uten å bruke mat som løsning

Knekke slankekoden uten å bekymre deg for at kiloene kommer tilbake

Føle deg mer fri, stolt og glad i egen kropp

Ha mer energi og overskudd i hverdagen for å gå på turer med venner og familie, delta i aktiviteter og mye mer

Kunne bruke flere nye klær og finne glede i shopping

Føle mer selv-kjærlighet, selvtillit og mestring

 Ikke bekymre deg for å skeie ut i ferier, helger og høytider

 

"Prøvd utallige kurer og dietter før, men gikk alltid opp i vekt igjen. Og nå har jeg gått ned 14 kg. Jeg føler meg mye bedre både fysisk og psykisk. Jeg spiser det jeg vil og ingen andre bestemmer over meg."

Jeg prøvde utallige kurer og dietter før, men gikk alltid opp i vekt igjen. Etter å ha gitt opp og spist hva jeg ville, fant jeg WeightWellness, som fokuserer på mental trening for å tenke seg ned i vekt og bli der. Jeg dro på et seminar og møtte Ingvill og Hege, og nå har jeg gått ned 14 kg og føler meg mye bedre både fysisk og psykisk. Jeg spiser det jeg vil og ingen andre bestemmer over meg. Anbefaler denne metoden på det sterkeste! 

Sonja Dynna, kursdeltaker Klart Du Kan

"Gikk ned 14 kg. For meg har det vært en åpenbaring som jeg tror vil vare livet ut"

En våre flott deltakere bli intervjuet av avisen Aftenposten om hvordan metoden i Klart Du Kan kurset har hjulpet henne. 

Stephanie Chaigneau, Kursdeltaker klart du kan
Er du klar for å knekke slankekoden uten diett i 2024?

Kursoppstart
mandag 8. januar 2023
Kl. 20.00

kr 5997,-

Total verdi: kr 20 376,-


Du får
 • Din eksklusive velkomstpakke med motivasjonsverktøy  - VERDI kr 1500,-
 • 8 uker med digital vanecoaching og spørretime - VERDI kr 9990,-
 • 8 uker med inspirerende videoleksjoner og oppgaver - VERDI kr 3990,-
 • 12 måneders tilgang til alt kursmateriell - VERDI kr 2500,-
 • 12 måneder med heiagjeng i lukket Facebook-gruppe - ubetalelig

Bonuser
 • "Klart jeg kan" armbånd - VERDI kr 399,- (Kun første kvelden)
 • Minikurs i mentaltrening - VERDI kr 1497,-
 • S.O.S - 1:1 samtale - VERDI kr 497,-
 • Hjelp i 60 dager ekstra - VERDI kr 997,-
KURSOPPSTART 8. JANUAR

OG DET ER MER

Når du bestiller nå, får du med disse verdifulle bonusene:

1

S.O.S - 1:1 samtale
(verdi kr 497,-)

Få en 15 minutter eksklusiv 1:1 samtale med Ingvill eller Hege en gang under kurset. Dette er perfekt hvis du opplever motgang eller trenger å finne tilbake motivasjon for å holde på riktig kurs. 

2

Hjelp i 60 dager ekstra
(verdi kr 997,-)

Få med 60 dager EKSTRA støtte og hjelp gjennom GRATIS medlemskap Klart Du Kan-klubben, slik at du kan få oppfølgning videre etter kurset.

Møt din mentale PT

Ingvill & Hege fra WeightWellness

 

WeightWellness' visjon er å hjelpe kvinner med å skape en livsstil de elsker, som gjør at de kan nyte livet og gå ned i vekt. Etter å ha hjulpet over 1000+ kvinner, ser vi at det er fullt mulig å gå ned i vekt uten de tradisjonelle metodene. Vi brenner for å gjøre det enklere, morsommere og mer bærekraftig å bli sunnere og lettere.

Møt Ingvill Weider: Ekspert på sunn og varig vektnedgang, og grunnleggeren av WeightWellness. Hun er lidenskapelig opptatt av helse, trening og å hjelpe andre kvinner med å oppnå sine helsemål på en bærekraftig måte, slik at resultatene varer. 

Møt Hege Leandersen: Coach og fagansvarlig i WeightWellness med utdanning og mange års erfaring som spesialsykepleier og kognitiv terapeut. Hun er dyktig til å se og veilede mennesker fra deres nåværende helsesituasjon til å skape en positiv forandring for deres fysiske og mentale velvære.  

 

Begge vil være aktiv i Facebook-gruppen, delta på de ukentlige coaching-samtaler, og du kan sende spørsmål direkte til hver av dem.

Sammen er vi her for din suksess!

Jeg har kjent på frustrasjonen selv.. 

Du vet, det har vært tider da jeg følte meg så frustrert... Hele vektutfordringen min begynte etter et utvekslingsår i USA. La på meg ganske mye, og når jeg kom hjem, ble vektproblemene bare verre etter svangerskapene. På det meste veide jeg over 30 kg mer enn før jeg dro til USA.

Jeg prøvde seriøst alt. Alle slags dietter, treningsrutiner, alt du kan komme på. Og ja, jeg gikk vanligvis ned i vekt, men så kom kiloene alltid tilbake. Det var så demotiverende.

Søtsug og småspising var det største problemet mitt. Jeg kunne spise en stor skål med smågodt og jeg fortsatte å spise til jeg faktisk ble kvalm. Jeg følte meg håpløs, fanget i denne evige syklusen av å gå ned i vekt, og så plutselig legge på meg igjen. Frustrasjonen min økte hver gang jeg måtte starte på nytt.

Men så, etter mange års kamp, skjedde det noe. Jeg skjønte at hvis jeg ikke endret noe fundamentalt i måten jeg tilnærmet meg vekttap på, ville jeg aldri klare å beholde vekten.

Det slo meg virkelig da jeg innså at jeg måtte få hjernen min med på laget. Å prøve å gå ned x antall kilo ved å gi meg selv strenge restriksjoner, regler og "nei-mat", ga meg ikke den motivasjonen jeg trengte, og det løste definitivt ikke min tilsynelatende evige kamp mot kiloene.

Det handlet om noe helt annet. Og da jeg endelig knakk slankekoden, gikk jeg ned over 30 kg. Det var stort!

For første gang i livet mitt klarte jeg å holde vekten. Og jeg har holdt den i over seks år nå. Det er jeg super stolt av, og det er derfor jeg startet opp WeightWellness. Jeg ville samle alt jeg har erfart og lært i et enkelt system og en metode som ALLE kan følge, uansett hvor de starter fra. Håper å se deg på neste kurs.

Det er mulig for deg også

Slik kommer du i gang

01

Meld deg på kurs

Meld deg på kurset. Deretter vil du bli sendt til kassen hvor du bare trenger å fylle inn litt info om deg selv før du registrerer deg og går videre til betalingen. Du kan betale med vanlig kort eller bruke Klarna - som lar deg utsette betalingen i opptil 30 dager uten renter, eller dele den opp i inntil 36 måneder.

02

Få velkomstpakken din

Vi vil pakke og sende din personlige pakke rett fra Trondheim. Det tar vanligvis mellom 4-7 virkedager før du får den i posten. Men mens du venter, får du umiddelbar tilgang til onlinekurset og Facebook-gruppen, og du kan laste ned en miniutgave av dagboka sånn at du kan starte med en gang.

03

Følg metoden

For å lykkes trenger du bare å følge metoden og bruke verktøyene vi gir deg. Og hvis du støter på noen hindringer eller utfordringer, er vi her for å hjelpe deg, enten det er gjennom e-post, i Facebook-gruppen, eller gjennom gruppecoaching. Vi er med deg hele veien!

JEG ER KLAR FOR Å STARTE

Vår suksessgaranti

Start med "Klart Du Kan" Kurset

Hvis du ikke knekker slankekoden eller opplever betydelig progresjon i løpet av 60 dager, får du hele kursavgiften refundert (unntatt fysiske verktøy).

For å kunne benytte deg av garantien, må du kunne dokumentere at du har deltatt på livecoachinger, fullført hele kurset, gjort oppgaver, fulgt systemet og tatt i bruk samtaler med oss hvis du sliter.

Merk: Dette er ikke en quick fix-løsning. Garantien inkluderer nye ferdigheter innenfor mentale teknikker, men ikke et spesifikt antall kilo.

Dette passer for deg hvis:

  Du er åpen for å lære enkle mentale treningsmetoder for vektreduksjon uten å følge dietter

Du er villig til å sette av minst 10-15 minutter hver dag til å prioritere din egen helse

  Du er lei av dietter, kurer, strenge treningsregimer, kaloritelling og kortsiktige tiltak for vekttap. Du er klar for å skape varige endringer i livet ditt

Du forstår at dette ikke er en "quick-fix" som vil få deg til magisk å forandre alt uten at du gjør noe, og du ønsker å følge metoden for å lykkes

Dette passer ikke for deg hvis:

  Du ikke er åpen for å tilegne deg ny kunnskap

  Du ikke er villig til å sette av minst 10-15 minutter hver dag for din egen helse

  Du kun er interessert i strenge dietter, kurer og andre kortsiktige løsninger for vektnedgang

Du forventer å oppnå urealistiske resultater uten å legge ned innsats

 

Flere tilbakemeldinger fra kursdeltakere:

 

Klar for å skape en sunn og lett livsstil der du føler deg fantastisk?

Du står overfor en viktig avgjørelse som vil påvirke alle områder av livet ditt, enten positivt eller negativt.

Livsstilen din har innvirkning på din mentale helse, fysiske helse, relasjoner, familie, arbeid, økonomi, sosialt liv og ikke minst ditt eget selvbilde.

La dette bli tidspunktet hvor du virkelig tar tak i din livsstil en gang for alle. Dette vil gi deg muligheten til å nyte en høyere livskvalitet de neste 10+ årene, med en livsstil du er stolt av og virkelig elsker.

Åhh, jeg er så klar for å komme i gang!

Ofte stilte spørsmål:

Kjære deg

Nå er det din tur til å knekke slankekoden og skape den hverdagen du fortjener

 

Du har allerede tatt det viktige første steget ved å være her. La meg fortelle deg hva som venter på den andre siden.

Tenk deg en verden der du føler deg energisk, vital og stolt av den kroppen du er i. En verden der du smiler når du ser deg selv i speilet og kjenner en indre styrke som driver deg fremover.

På den andre siden venter en sunnere og lettere livsstil som vil gi deg økt livskvalitet og glede.

Du vil oppdage en nyvunnet selvtillit som stråler gjennom alt du gjør - fra dine personlige relasjoner til dine karrieremål.

Du vil oppleve en endring som varer, en endring som handler om å skape sunne vaner og ta vare på deg selv hver eneste dag.

Og du er ikke alene på denne reisen.

Vi er her for å støtte deg, veilede deg og motivere deg til å nå dine mål.

Det er på tide å handle nå. Grip muligheten til å ta kontroll over din helse og velvære. Livet du fortjener venter på deg på den andre siden. Bli med oss og skap ditt beste jeg.

- Klem Ingvill

Er du klar for å knekke slankekoden uten diett i 2024?

Kursoppstart
mandag 8. januar 2023
Kl. 20.00

kr 5997,-

Total verdi: kr 20 376,-


Du får
 • Din eksklusive velkomstpakke med motivasjonsverktøy  - VERDI kr 1500,-
 • 8 uker med digital vanecoaching og spørretime - VERDI kr 9990,-
 • 8 uker med inspirerende videoleksjoner og oppgaver - VERDI kr 3990,-
 • 12 måneders tilgang til alt kursmateriell - VERDI kr 2500,-
 • 12 måneder med heiagjeng i lukket Facebook-gruppe - ubetalelig

Bonuser
 • "Klart jeg kan" armbånd - VERDI kr 399,- (Kun første kvelden)
 • Minikurs i mentaltrening - VERDI kr 1497,-
 • S.O.S - 1:1 samtale - VERDI kr 497,-
 • Hjelp i 60 dager ekstra - VERDI kr 997,-
KURSOPPSTART 8. JANUAR