Logg inn

Om Weight Wellness-metoden

Livsstilsendring starter i hodet. Weight Wellness-metoden "Klart du kan" gir deg verktøyene, kunnskapen og ferdighetene du trenger for skape nye levevaner som varer.

Hos oss får du en helhetlig tilnærming, slik at du endelig kan lykkes med varig vektnedgang.

Hvorfor trenger vi en metode?

95% av alle som går ned i vekt går opp igjen i løpet av kort tid.

95 %!

I det tallet ligger det mye frustrasjon og håpløshet. Det er ikke rart du gir opp, når vekten stadig rykker tilbake til start.

Vekten holder seg ikke stabil selv om du vet:

  • Hva som er smart å spise
  • At det er bra å trene
  • At det er viktig å drikke vann
  • At du må sove nok
  • At egenomsorg er viktig

Det er lett å glemme at en livsstilsendring handler om både det vi gjør, tankene og følelsene våre.

Weight Wellness-metoden er systematisk, helhetlig og praktisk, og bygger på prinsipper for adferdsendring. Den er designet for å gjøre det lettere å gjennomføre, møte utfordringer og endre vaner. Fordi du lærer akkurat hvordan du skal gjøre det.

Metoden er rett og slett en oppskrift som mange har prøvd før deg, og lyktes med.

5 levevaner for et godt liv

Å gå ned i vekt og å endre livsstil handler om mye mer enn bare hva du spiser. Du må ha det bra på alle plan, både mentalt og fysisk, og derfor jobber vi etter fem grunnleggende levevaner i Weight Wellness.

Mat

Hvis du skal klare å gå ned i vekt og bli der, er det viktig at du spiser mat du liker. Kunsten er å klare og begrense hvor mye du spiser.

Aktivitet

Kroppen vår er laget for å brukes. Enten du foretrekker å trene på helsestudio, gå en tur eller klippe plenen, er du i bevegelse – og det gjør underverker for kroppen din!

Vann

Mange av oss glemmer rett og slett å drikke vann. Kroppen vår trenger ca 2 liter – ca 8 glass – vann hver dag for å erstatte væsketapet.

Søvn

Mange av oss sover altfor lite. Kanskje blir søvnen nedprioritert til fordel for litt etterlengtet egentid etter at barna er i seng.

Egenomsorg

Er du flink nok til å prioritere deg selv? Egenomsorg er så viktig og grunnleggende for at du skal lykkes med å legge om vanene dine!

Fokus på tankesett rundt vektnedgang

De fleste som forsøker å slanke seg erfarer at det er relativt lett å gå ned i vekt, men vanskelig å holde vekten nede over tid. Det beste med Weight Wellness-metoden er at du utforsker dine egne holdninger og tanker, slik at du ikke fortsetter med selvsaboterende indre dialog og adferd. Vi endrer hvordan du tenker, slik at du er i stand til å lykkes! Å gå ned i vekt og å holde vekten på et realistisk nivå krever motivasjon og nye ferdigheter. Det finnes ingen snarvei.

Metoden legger opp til at du bruker tid på forberedelse før du starter på selve livsstilsendringen. Du vet HVORFOR du har lyst til å gå ned i vekt og bruker det som motivasjon og drivkraft.

Vi VET metoden gir deg resultater og varig vektnedgang hvis du følger trinnene og gjør jobben. Det er derfor vi har så lyst til å hjelpe deg!

For når det mentale spiller på lag, endres alt!

selected

«Før noe annet, er forberedelse nøkkelen til suksess»
-Alexander Graham Bell

Weight Wellness på Instagram

Følg oss på Instagram

[email protected]

(+47) 932 42 806

© WeightWellness

Om oss

Klart du kan-kurset

Om WW-metoden

Logg inn i kursportalen

Personvernerklæring

Salgsbetingelser