Klart du kan-kurset

Din vei til varig vektnedgang

Helt uten kaloritelling, strenger regler og avanserte systemer. Lær hvordan du møter følelser uten å trøstespise, hvordan du unngår å sabotere deg selv og hva som øker sjansen for å lykkes. Slik at du blir en som ikke gir seg!

På bare 60 dager lærer du hvordan du spiller på lag med hjernen, finner motivasjon og skaper vaner. Klart du kan-kurset er en unik tilnærming og et velutprøvd system som har gitt resultater for mange.

Bli kjent med en livsstil som tar deg ned i vekt uten å ta bort alt det gode i livet. Knekk slankekoden og legg dagene som jojo-slanker bak deg, og oppdag hvordan du kan gå ned i vekt på en enkel, gjennomførbar og lystbetont måte.

Dette er et realistisk og motiverende opplegg du faktisk klarer å følge!

START DITT NYE LIV I DAG!

Klart du kan-kurset

 – Din vei til varig vektnedgang

 Helt uten kaloritelling, strenger regler og avanserte systemer. Lær hvordan du møter følelser uten å trøstespise, hvordan du unngår å sabotere deg selv og hva som øker sjansen for å lykkes. Slik at du blir en som ikke gir seg!

På bare 60 dager lærer du hvordan du spiller på lag med hjernen, finner motivasjon og skaper vaner. Klart du kan-kurset er en unik tilnærming og et velutprøvd system som har gitt resultater for mange.

Bli kjent med en livsstil som tar deg ned i vekt uten å ta bort alt det gode i livet. Knekk slankekoden og legg dagene som jojo-slanker bak deg, og oppdag hvordan du kan gå ned i vekt på en enkel, gjennomførbar og lystbetont måte.

Dette er et realistisk og motiverende opplegg du faktisk klarer å følge!

Start ditt nye liv i dag!

Hvordan ville hverdagen din endret seg om du knakk slankekoden?

Det kan virke vanskelig, og kanskje litt meningsløst, å begynne å drømme om hvordan livet ditt kunne forandre seg. Men alt starter med en drøm og et mål.

HVA VILLE VÆRT VIKTIGST FOR DEG? 

MESTRING

Kjenne på at livstilsendring og vektnedgang, det mestrer jeg

DRØMMEGARDEROBEN

At jeg kan handle klær i den størrelsen jeg er komfortabel med, og bruke de klærne bakerst i skapet

MER AKTIVITET

Gå en topptur, søndagstur og være mer aktiv uten å føle at kroppen ikke henger med

FÆRRE VONDE FØLELSER

Mindre stress, tankekjør og dårlig samvittighet. Være stolt av meg selv og min kropp

FRI FRA REGIMER

Bli ferdig med dietter, kurer, fasting, kaloritelling og alle tankene rundt hva jeg burde og ikke burde gjøre 

FRI FRA JO-JO SLANKING

Vite med sikkerhet at når jeg har gått ned i vekt, vil jeg bli der uten å gå opp igjen

Mange kvinner møter utfordringer med varig vektnedgang fordi de:

 • Opplever emosjonell spising på grunn av stress eller søtsug, og spiser ofte mer enn nødvendig.
 • Klarer å gå ned i vekt, men sliter med å holde seg til den nye livsstilen, med mange som går tilbake til utgangspunktet i løpet av to år.
 • Mangler motivasjon for å starte eller vedlikeholde en sunn livsstil.
 • Føler at et sunnere liv krever for mye tid fra deres travle hverdag.
 • Prøver strenge dietter og treningsprogrammer som ofte er for utfordrende og fører til at mange gir opp.
 • Har urealistiske forventninger om raske resultater og mangler tålmodighet.
 • Bærer på negative tanker om seg selv og sin evne til å oppnå målene sine.

Klart du kan-kurset er utviklet for å møte disse utfordringene på en balansert og støttende måte.

Med vår metode kan alle, uansett utgangspunkt, knekke slankekoden uten diett. Vi lærer deg hvordan du kan jobbe med dine tanker og følelser for å skape nye vaner i hverdagen. Disse vanene vil gjøre det nesten umulig å ikke gå ned i vekt og holde den. Vi hjelper deg med å stå stødig i livet, uansett hva som blir "kastet" mot deg slik at du ikke gir opp på veien.

DETTE VIL JEG LÆRE MEG

Fungerer Klart du kan-kurset?

Er du skeptisk til om vår metode virkelig kan fungere for deg?

Du er ikke alene om å lure på det og for å gi deg et ærlig svar, vil vi la noen av våre tidligere deltakere fortelle hvilke erfaringer de har med Klart du kan-kurset, og vår unike Weight Wellness-metode.

Stephanie Chaigneau, 50 år gammel og rektor ved Bærum Montessori-skole, starter dagen med en nærende frokost av havregrøt, toppet med banan, mandler og lønnesirup. Mens hun gjør klar lunsjen sin, deler hun sin vektreise:

"For første gang i livet har det vært enkelt å gå ned i vekt," sier hun, mens hun blar gjennom sin vektnedgangsjournal – en nøkkel til suksessen.

Etter flere år med ulike vektnedgangsmetoder og kortsiktige resultater, har hun endelig funnet en metode som fungerer.

"Denne gangen føles det annerledes. Jeg tror dette vil vare livet ut," uttrykker hun med et håpfullt smil.

Sonja Dynna, 54 år fra Hakadal, deler sin erfaring:

 "Jeg har prøvd alt av kurer og dietter før, men endte alltid med å gå opp i vekt igjen, ofte mer enn jeg startet med."

Etter å ha nesten gitt opp og mistet all motivasjon, oppdaget hun Weight Wellness. "Det var det mentale fokuset og tilnærmingen til tankesettet som virkelig gjorde forskjellen for meg," forklarer hun.

"Nå har jeg gått ned 14 kilo og 25 cm, uten å føle at jeg ofrer noe. Jeg nyter maten jeg liker og tillater meg et glass vin innimellom," sier hun med et smil.

Rita Lilleheier, 64 år fra Hvaler, beskriver sin reise med Klart du kan-kurset:

"Som en som tidligere prøvde alle mulige dietter, fant jeg endelig det jeg trengte med Weight Wellness."

Rita Lilleheier har oppnådd et imponerende vekttap med over 13 kg takket være støtten og oppmuntringen fra Weight Wellness.

"Å forbedre seg litt hver dag har vært min strategi, og det har virkelig fungert for meg," sier Rita, stolt over hva hun har klart.

Dette vil jeg også oppleve!

Klart du kan-kurset

Det eneste kurset du trenger for å oppnå varig vektnedgang uten strenge dietter. Dette kurset gir deg alt du trenger for å utvikle deg fra å være en frustrert slanker til en selvsikker kvinne som nyter et balansert og sunnere liv.

Vår omfattende metode er utviklet gjennom millioner av investerte kroner og tusenvis av timer, sammen med erfaring fra å hjelpe over 1000 kvinner i Norge med deres vektnedgang.

Med oss kommer du til et dekket bord, hvor alt er lagt til rette for at du skal nå din trivselvekt og ønsket livsstil. Følg vår veletablerte metode, og ta steget mot et sunnere og mer tilfredsstillende liv.

Å endre livsstil kan være utfordrende og noen ganger ensomt. Derfor tilbyr vi ukentlig vanecoaching og spørretime, to ganger hver uke. Dette gir deg sjansen til å utforske metoden sammen med andre i en støttende og inkluderende felleskap. I disse sesjonene deler vi erfaringer, feirer suksesser og håndterer utfordringer sammen. Som en del av vårt fellesskap, blir du en viktig brikke i støttenettverket som hjelper alle mot deres mål.

En nøkkel til suksess er å aldri føle seg alene.

Gjennom vårt varme og positive digitale fellesskap på Facebook, får du tilgang til et døgnåpent nettverk av likesinnede kvinner. Her kan du stille spørsmål om metoden, dele både oppturer og nedturer, og knytte bånd med andre som er på samme reise som deg.

Dette fellesskapet er en uvurderlig kilde til støtte og inspirasjon på din vei mot et sunnere liv.

Ved å bli med i vårt program, får du mer enn bare et online-kurs. Vi ønsker deg velkommen med en luksuriøs velkomstpakke, levert direkte hjem til deg. Denne pakken inkluderer en vakker journal, som er sentral i din suksess, en verdifull vaneguide, og inspirerende kort. Disse fysiske verktøyene er nøkkelen til å oppnå dine mål, og gjør din reise med oss helt unik. Alt starter med vår gjennomtenkte velkomstpakke.

JEG ER KLAR!

Hvem er vi?

Vi er overbevist om at det blir enklere for deg å nå målet ditt med oss på laget. Som heiagjeng, motivatorer, problemløsere og fagpersoner. 

Ingvill Weider - Daglig leder

Ingvill Weider – Daglig leder og grunnlegger Ingvill vet hvordan livet på jakt etter en ny slankekur er, og Weight Wellness ble grunnlagt på bakgrunn av hennes erfaringer da hun ENDELIG knakk slankekoden, gikk ned 30 kg og klarte å holde vekten. Ingvill vet at du også kan lykkes med din vektnedgang – og har mange triks i ermet når det gjelder å øke motivasjon, mestring og glede på veien. Du kan miste kilo uten å miste humøret og glimtet i øyet!

Hege Leandersen – Fagansvarlig og medeier 

Hege er vaneeksperten og vaneskaperen som hjelper deg på en positiv og støttende måte. Med bakgrunn både som spesialsykepleier, innen kognitiv terapi og psykisk helse, har hun hands-on erfaring i mange av de gamle vanene og tankesettene vi står i når vi foretar en livsstilsendring. Hege er en mester på å finne de små mindsetjusteringene som skal til for å lykkes, og får deg raskt tilbake på sporet hvis du har lyst til å gi opp. Lær hvordan du spiller på lag med hjernen og lager gode vaner som varer.

«Etter mange ulike dietter og kurer, så fant jeg min nøkkel her. Jeg gikk ned 11 kg, og for første gang føler jeg meg trygg på at kiloene forblir historie.»
– Jorunn (52)

Dette får du i velkomstpakken din:

Weight Wellness-journalen

Din nøkkel til varig livsstilsendring

Denne spesialdesignede dagboken er din personlige veileder i Weight Wellness-metoden.

Den er skapt for å inspirere og støtte deg gjennom reisen mot en sunnere livsstil.

Dagboken blir din trofaste følgesvenn, hjelper deg med å forvandle vanene dine, og gjør det enkelt og spennende å oppnå dine mål.

 

Vaneguiden

Din veiviser til varig vektnedgang

Denne vaneguiden er din hemmelige oppskrift på varig vektnedgang.

Den hjelper deg å bygge sunne minivaner, steg for steg, og gjør det enklere for deg å integrere sunne valg i din daglige rutine.

Oppdag hvordan små, men betydningsfulle endringer kan transformere din livsstil uten å føle deg overveldet.

Motivasjonskort

Dine daglige hjelpere mot den indre Sabotøren

Disse kortene er skapt for å gi deg daglig støtte i kampen mot den indre sabotøren – den lille stemmen som kan skape tvil og usikkerhet.

De er dine motiverende venner, klare til å minne deg på din styrke og målet ditt hver dag.

Perfekte for å holde deg oppmuntret og fokusert, disse kortene hjelper deg å holde den indre sabotøren i sjakk og holde kursen mot en sunnere og mer tilfredsstillende livsstil.

Hvordan er kurset lagt opp?

I løpet av 8 uker, vil vi veilede deg gjennom enkle og effektive temaer og verktøy for en sunnere og mer aktiv livsstil. Hver uke fokuserer vi på forskjellige elementer i vektnedgang og livsstilsendring. Ved kursets slutt, vil du ha verktøyene du trenger for å holde deg på sporet og fortsette å bygge en varig endring i din hverdag.

Uke 1

I denne uken fokuserer vi på å etablere et solid grunnlag for din suksess. Vi vet at det å bare "spise sunt" eller "begynne å trene" ikke alltid er nok.

Derfor lærer vi deg et nyttig tankesett og gir deg enkle oppgaver som hjelper deg å komme raskt og effektivt i gang, slik at du unngår å miste motivasjonen underveis..

Uke 2

Når du skal gjøre en endring, trenger du å sette tydelige, inspirerende og realistiske mål. Det er som å planlegge en reise - du må vite hvor du vil dra og hvorfor det betyr så mye for deg. Ta det dag for dag - 24 timer om gangen!

Etter modul 2 vil du kjenne hvor mye lettere det er å gjennomføre dagen når du har en plan.

Uke 3

I denne modulen går vi gjennom de 5 levevanene for å skape varig livsstilsendring.

Vi går steg for steg gjennom hver levevane og hvordan de enkelt implementeres i livet en etter en slik at du ikke blir overveldet. Dette handler ikke om skippertak, men å skape varig endring som du kan ha resten av livet ditt.

Etter modul 3 er du mer bevisst på å også prioritere deg selv og det som er viktig for deg.

Uke 4

Denne modulen er svært populær hos våre kursdeltakere. Vi går gjennom hvordan du skal bli god til å ha en positiv indre dialog slik at du kan bli egen beste “coach”.

Lær å gå fra å være hard mot deg selv til å bli din beste supporter. Du vil lære konkrete og enkle verktøy som du kan benytte resten av livet ditt. 

Uke 5

Vi dykker ned i hvordan du kan jobbe med tankene dine for å få et “Klart Jeg Kan” tankesett.

Vi kommer til å lære deg hvordan du kan benytte refleksjoner og takknemlighet for å redusere indre uro og stress i hverdagen.

Denne uken kommer garantert til å gi deg mer mentalt overskudd og glede. 

Uke 6

Svært mange av de som sliter med jojo slanking spiser på følelser. I denne modulen får du konkrete verktøy, og mentale treninger som lar deg kvitte deg med emosjonell spising og dårlig samvittighet for godt.

Dette gjelder for deg som ønsker å redusere trøstespising og stress-spising. Vi kommer til å lære deg hvorfor det skjer og hvordan du kan stoppe det.

Uke 7

Mange er redd for å legge på seg igjen. I denne modulen går vi gjennom hvordan du kan bruke verktøyene fra Weight Wellness for å beholde vekten, leve sunt og overkomme utfordringer.

Vi går gjennom utfordringer som du vil møte gjennom å være sosial, være på ferie, helger, arbeid og mye mer. Dette er den brikken som kommer til å hjelpe deg å knekke slankekoden for godt.

Etter denne modulen vil du være tryggere og mer selvsikker på å ta de riktige valgene for deg selv og din helse uansett situasjon. 

Uke 8

Nå sitter du med hele verktøykassen for å lykkes med varig vektnedgang.

Denne uken arbeider vi for å sette rutinene dine og få på plass alt sammen slik at det er forenelig med din hverdag. Her er det ikke noe nytt du skal lære og vi har en egen dedikert uke til dette sånn at du kan gå ut av kurset med en trygg og god selvtillit på at nå vil du lykkes.

Ditt offisielle "hadebra" til dietter, slankekurer og andre kortsiktige løsninger. 

Dette trenger jeg!

Du får også mye mer, bare les hva kundene våre skriver:

HVORDAN HØRES DETTE UT?

Etter å ha tatt kurset vårt vil du...

✔ Håndtere følelser uten å bruke mat som løsning

✔ Knekke slankekoden uten å bekymre deg for at kiloene kommer tilbake

✔ Føle deg mer fri, stolt og glad i egen kropp

✔ Ha mer energi og overskudd i hverdagen for å gå på turer med venner og familie, delta i aktiviteter og mye mer

✔ Kunne bruke flere nye klær og finne glede i shopping

✔ Føle mer selv-kjærlighet, selvtillit og mestring

✔ Ikke bekymre deg for å skeie ut i ferier, helger og høytider

Meld deg på vårt neste kurs nå

Betal alt med en gang

3.997,-


Kursstart: 6.august kl. 20:00


 

Du får

 • Velkomstpakke med motivasjonsverktøy (journal, vaneguide og inspirasjonskort) - VERDI kr 1500
 • 8 uker med digital vanecoaching og spørretime - VERDI kr 9990
 • 8 uker med inspirerende videoleksjoner og oppgaver - VERDI kr 3990
 • 12 måneders tilgang til alt kursmateriell - VERDI kr 2500
 • 12 måneder med heiagjeng i lukket Facebook-gruppe - ubetalelig!

 

KJØP NÅ!

Delbetal med KLARNA

3.997,-


Kursstart: 6.august kl. 20:00


 
Du får

 • Velkomstpakke med motivasjonsverktøy (journal, vaneguide og inspirasjonskort) - VERDI kr 1500
 • 8 uker med digital vanecoaching og spørretime - VERDI kr 9990
 • 8 uker med inspirerende videoleksjoner og oppgaver - VERDI kr 3990
 • 12 måneders tilgang til alt kursmateriell - VERDI kr 2500
 • 12 måneder med heiagjeng i lukket Facebook-gruppe - ubetalelig!

 

Vår suksessgaranti

Får du ikke resultater får du pengene tilbake!

Hvis du ikke knekker slankekoden eller opplever betydelig progresjon i løpet av 60 dager, får du hele kursavgiften refundert (unntatt fysiske verktøy).

For å kunne benytte deg av garantien, må du kunne dokumentere at du har deltatt på livecoachinger, fullført hele kurset, gjort oppgaver, fulgt systemet og tatt i bruk samtaler med oss hvis du sliter.

Merk: Dette er ikke en quick fix-løsning. Garantien inkluderer nye ferdigheter innenfor mentale teknikker, men ikke et spesifikt antall kilo.

Kjøper du nå får du også denne verdifulle bonusen:

S.O.S.- 1-1 samtale 
(Verdi kr 497,-)

Få en 15 minutter eksklusiv 1:1 samtale med Ingvill eller Hege en gang under kurset. Dette er perfekt hvis du opplever motgang eller trenger å finne tilbake motivasjon for å holde på riktig kurs. 

JA, JEG VIL BLI MED PÅ KURS!

Lurer du på noe? Under er en oversikt over spørsmål vi får om kurset.

Nå er det din tur til å knekke slankekoden og skape den hverdagen du fortjener

Du har allerede tatt det viktige første steget ved å være her. La meg fortelle deg hva som venter på den andre siden.

Tenk deg en verden der du føler deg energisk, vital og stolt av den kroppen du er i. En verden der du smiler når du ser deg selv i speilet og kjenner en indre styrke som driver deg fremover.

På den andre siden venter en sunnere og lettere livsstil som vil gi deg økt livskvalitet og glede.

Du vil oppdage en nyvunnet selvtillit som stråler gjennom alt du gjør - fra dine personlige relasjoner til dine karrieremål.

Du vil oppleve en endring som varer, en endring som handler om å skape sunne vaner og ta vare på deg selv hver eneste dag.

Og du er ikke alene på denne reisen.

Vi er her for å støtte deg, veilede deg og motivere deg til å nå dine mål.

Det er på tide å handle nå. Grip muligheten til å ta kontroll over din helse og velvære. Livet du fortjener venter på deg på den andre siden. Bli med oss og skap ditt beste jeg.

- Klem Ingvill

JA, JEG VIL BLI MED PÅ KURS!

[email protected]

(+47) 932 42 806

© WeightWellness

Om oss

Klart du kan-kurset

Om WW-metoden

Logg inn i kursportalen

Personvernerklæring

Salgsbetingelser